Gigi Becali, impresionat de gestul lui Dan Șucu. Singurul conducător de club care a felicitat FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a acaparat microfoanele după ce FCSB a devenit noua campioană a României. Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit azi la palatul său despre câștigarea campionatului, dezvăluind că Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a fost singurul patron din țară care l-a felicitat pentru câștigarea titlului.

Dan Șucu a recunoscut superioritatea FCSB. Foto Mediafax
Dan Șucu a recunoscut superioritatea FCSB. Foto Mediafax

Chiar dacă a avut mai multe contre cu Gigi Becali pe parcursul sezonului, Dan Șucu demonstrează că este din alt aluat față de ceilalți conducători din fotbalul românesc. Rapidistul i-a trimis mesaj rivalului său, după ce FCSB și-a asigurat matematic titlul, cu 3 etape înainte de finalul sezonului.

„Mâine plec la Liverpool, mă duc să negociez în locul lui Klopp”, a început discursul Gigi Becali cu o glumă. ”Am ruta campioanelor, e mai ușor, de asta am vrut să iau campionatul, dăm de țări mai de nivelul nostru, chiar mai sărace din punct de vedere fotbalistic. Alibec rămâne o variantă, sunt mai mulți. Să vă zic vouă ca să-l deștept pe Șucu? Prima dată în viața mea când un patron de club mi-a dat felicitări după meci, calitate. Mi-a dat mesaj, direct, frumos din partea lui”, a declarat Becali, la palat, după ce FCSB a câștigat titlul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite